• Automotive | Force Pro

    Automotive

AUTOMOTIVE:

Veilig de weg op

Ook op de baan bieden we de beste bescherming. ForcePro Automotive voorziet professionals van de voertuigen die zij nodig hebben in hun vaak complexe en soms gevaarlijke werkveld. Met een ruime collectie aan civiele dienstauto's, beschermingsvoertuigen en overheidsvoertuigen bieden wij comfortabele aanpassingen, maar ook oplossingen op het hoogste niveau van veiligheid.

Civiele Voertuigen

We zetten grote stappen op het gebied van duurzaamheid. De overheid geeft hierin een goed voorbeeld door zoveel mogelijk elektrisch te gaan rijden. Sinds juli 2022 is ForcePro Automotive de leverancier van diverse merken van elektrische voertuigen. Op deze manier laten we zien dat veiligheid ook heel duurzaam kan zijn.

Neem contact op

Image
Civiele Voertuigen | ForcePro

Beschermingsvoertuigen

Met behulp van nieuwe technieken heeft ForcePro Automotive het mogelijk gemaakt om elektrische voertuigen te voorzien van ballistische bescherming, zonder een extreme toename in het gewicht van het voertuig. Met als voordeel minder effect op de actieradius. We kunnen voertuigen in alle gradaties voorzien van gecertificeerde ballistische bescherming waarbij we alleen werken met de beste materialen en onafhankelijke testbureaus. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden, handhaven we veiligheid op het hoogste niveau. 
 

Overheidsvoertuigen

Ook biedt ForcePro Automotive opties om elektrische voertuigen te voorzien van optische en akoestische signalen. Denk hierbij aan blauw licht, sirenes, stopborden en mogelijkheden tot camouflage. Onopvallende uitvoeringen, die op cruciale momenten impactvol kunnen worden ingezet. Hierbij is korte of lange termijn verhuur mogelijk en zorgen we voor een snelle beschikbaarheid.

 

Elektrische voertuigen

ForcePro Automotive is leverancier van diverse merken elektrische voertuigen. Bekijk ons aanbod door op de onderstaande link te klikken.

Aanbod

Image
Automotive | ForcePro