• BOA uniform | ForcePro

  BOA
  accessoires

BOA-UNIFORM

BOA // Accessoires

Vertrouw elke dag weer opnieuw op de materialen die je bij je hebt. Van koppelriem tot zaklamp alles bestaat uit de beste kwaliteit voor jou.

 • BOA gloves leather interior

  Gloves - Leather interior

  Een zeer geschikte handschoen voor alle diensten. Deze handschoen wordt graag door de Politie en 
  BOA gedragen. De handschoen heeft een hoog draagcomfort door goede balans in veiligheid en materiaalkeuze zoals lams-leer aan de binnenzijde en neopreen aan de buitenzijde.

  Kleur: Black
  Maten: S t/m XL

  Art. nr. 401101106
 • BOA gloves duty cut resistant

  Gloves - Duty Cut Resistant

  Deze level 3 snijwerende handschoen heeft van DuPont® Kevlar vanaf de handpalm tot aan de vingertoppen.
  Het badstof op de duim is voor het makkelijk schoonmaken van het vizier, bril of voorhoofd.De buitenzijde is voorzien van neopreen zodat deze tevens tegen de kou beschermd. Een kwaliteitshandschoen voor de tactische of operationele gebruikers.

  Kleur: Black
  Maten: S t/m XL
  Merk: DuPont®

  Art. nr. 401501105
 • Luminus rechargable flashlight

  Luminus Rechargeable Flashlight

  Deze robuuste oplaadbare lamp is voorzien van een innovatief oplaadbatterijsysteem. Samen met de energiebesparende LED-technologie is dit een zeer duurzame zaklamp. De LED-lamp levert 250 lumen. Deze zaklamp werkt op een oplaadbare batterij (3D NI-CD 4000MA) die een brandtijd heeft van 3,5 uur. De behuizing is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium en hij is waterdicht tot IPX-4.

  Art. nr. 10042010
 • 578 Metal Dual-Light™ USB Rechargeable Flashlight

  De 578XL USB Dual-Light™ Tactische Zaklamp maakt gebruik van een LED met een lichtopbrengst van 900 lumen op de hoge stand voor 3 uur, maar kan worden verlengd tot 22 uur in de lage stand (150 lumen). Deze metalen tactische zaklamp is slechts 15 cm lang en weegt slechts 167 gram. Hij is multifunctioneel en schakelt tussen de hoge, middelhoge en lage modus met een optionele flitser wanneer u twee keer achter elkaar op de bovenste schakelaar van de staartdop drukt. De secundaire schakelaar aan de onderkant zorgt voor 250 lumen gedurende 3,5 uur. Druk onafhankelijk van elkaar op beide knoppen om in de exclusieve dubbele lichtmodus te komen met 500 lumen gedurende 2,5 uur, wat ideaal is om uw naar beneden gerichte nabijheid en op afstand te verlichten voor maximale verlichting.

  Art. nr. 14057801 black
 • BOA 558 tactical flashlight USB

  558 - Tactical Flashlight USB Rechargeable

  De 558XL USB Oplaadbare Tactische Zaklamp gebruikt een LED met een lichtopbrengst van 900 lumen op de hoge stand voor 2 uur, maar kan verlengd worden tot 16,75 uur in de lage stand (100 lumen). Met een lengte van slechts 15 cm en een gewicht van slechts 167 gram is deze metalen tactische zaklamp multifunctioneel, en schakelt tussen de hoge, medium en lage standen met een optionele flitser wanneer u twee keer achter elkaar drukt. 

  Art. nr. 14055801 black
Image
BOA-uniform