• BOA uniform | ForcePro

  BOA
  outdoor 

BOA-Uniform

BOA // Outdoor

Het BOA-uniform is ontwikkeld om een consistente uitstraling te creëren. Herkenbaarheid, uitstekend draagcomfort en de beste kwaliteit staan hierbij voorop. Het BOA-uniform bestaat uit verschillende onderdelen zoals een poloshirts, broeken, truien, vesten, jassen en steekwerende vesten.

 • BOA Hoes voor steek- en kogelwerende panelen

  BOA - Hoes voor steek- en kogelwerende panelen

  De hoes die door specialisten ontworpen voor optimaal draagcomfort tijdens elke dienst. Voorzien van unieke reflecterende striping op de voor- en achterzijde. Twee voorzakken met kleppen. De rits is zowel van boven als van benedenaf open te maken. Verstelbaar elastiek aan voorzijde en achterzijde met klittenband op de schouders voor optimale aansluiting om het lichaam.

  Kleur: Strong Blue / Mood Indigo
  Maten: S t/m 4XL

  Art. nr. 218452100
 • BOA HiViz Hoes voor steek- en kogelwerende panelen

  BOA - HiViz Hoes voor steek- en kogelwerende panelen Met reflecterende striping

  De hoes die door specialisten ontworpen is voor optimaal draagcomfort tijdens elke dienst. Voorzien van unieke reflecterende striping op de voor- en achterzijde. Twee voorzakken met kleppen. De rits is zowel van boven als van benedenaf open te maken. Verstelbaar elastiek aan voorzijde en achterzijde en met klittenband op de schouders voor optimale aansluiting om het lichaam.

  Kleur: HiViz Yellow
  Maten: S t/m 4XL

  Art. nr. 218403106
 • BOA windstopper

  BOA - Windstopper

  Deze windstopper heeft een hoog draagcomfort en is winddicht. Hoge schuurweerstand en kleurechtheid wordt behouden tijdens het wassen. Voorzien van twee spreeksleutellussen, twee steekvakken, twee vakken met ritssluiting aan de binnenzijnde. Extra vak met ritssluiting op de linkermouw en 2 pennenvakken. De onderzijde is voor zien van een elastisch trekkoord.

  Kleur: Strong Blue / Mood Indigo
  Maten: XS t/m 3X

  Art. nr. 110102105
 • BOA jacket

  BOA - Jacket

  Jacket geheel uitgevoerd volgens de richtlijnen van de VNG. Voorzien van unieke reflecterende striping op de voor- en achterzijde. Dankzij de samenstelling van de stof is de jas wind- en waterdicht en uitstekend ademend en voorzien van uitritsbare binnenvoering. Met twee spreeksleutellussen, twee steekvakken, een extra vak met ritssluiting op de linkermouw en 2 pennenvakken. Klittenbandsluiting aan beide mouwen.

  Kleur: Strong Blue / Mood Indigo
  Maten: XS t/m 5XL

  Art. nr. 117860506
Image
BOA-uniform