• BOA uniform | ForcePro

  BOA
  shoes 

BOA-UNIFORM

BOA // Shoes

Een uitrusting is niet compleet zonder een gepaste schoen. Ook onze BOA-schoenen staan voor de beste kwaliteit en optimaal draagcomfort. 

 • BOA schoen Crispi SWAT HTG

  S.W.A.T. HTG

  Tactische laars. Ideaal voor gebruik in de stad. ANATOMISCHE STRAP Nauwkeurige afwikkeling van de voet over het gehele oppervlak voor meer comfort tijdens het lopen. GRIP De antistatische en olie-bestendige zelfreinigende speciale zool biedt stabiliteit, tractie en duurzaamheid in de loop der tijd. ANTI-STATISCH De speciale constructie en samenstelling van de gebruikte materialen beschermen de gebruiker tegen elektrostatische ontlading in gevaarlijke omgevingen.

  Kleur: Black
  Maten: 36 t/m 47 (48 en 49 op aanvraag)
  Merk: Crispi®

  Art. nr. 369001168
 • BOA schoen Crispi SWAT EVO

  S.W.A.T. EVO

  Ontworpen voor wie op zoek is naar maximale veelzijdigheid, comfort en prestaties. Aanbevolen voor stedelijke en buitenstedelijke openbare veiligheidsactiviteiten. LOOPCOMFORT Stabiliteit, comfort en schokbescherming dankzij de schokabsorberende tussenzool en nieuw loopvlak met MEGAGRIP compound voor meer tractie op ruw terrein. GESTRUCTUREERD BOVENWERK De thermovorming van het bovenwerk en de hoge snit geven meer structuur aan de schoen en bescherming en ondersteuning aan de voet. TORSIE CONTROLE De laterale steunen zorgen voor stabiliteit waardoor de juiste ondersteuning van de voet krijgt.

  Kleur: Black
  Maten: 36 t/m 47 (48 en 49 op aanvraag)
  Merk: Crispi®

  Art. nr. 370001165
 • BOA schoen Crispi SWAT PRO GTX

  S.W.A.T. PRO GTX

  Tactische enkellaars met hoge snit. Ideaal voor gebruik in de stad. GESTRUCTUREERD BOVENWERK Het hoog uitgesneden bovenwerk geeft meer structuur aan de schoen en bescherming en steun aan de voet. ANTI-STATISCH De speciale constructie en samenstelling van de gebruikte materialen beschermen de gebruiker tegen elektrostatische ontlading in gevaarlijke omgevingen. TORSIE CONTROLE De zijdelingse steunpunten zorgen voor stabiliteit en een goede ondersteuning van de voet.

  Kleur: Black
  Maten: 36 t/m 47 (48 op aanvraag)
  Merk: Crispi®

  Art. nr. 372001169
 • BOA schoen Crispi SPY UNI MID

  SPY UNI MID

  On/off duty. Ontwikkeld voor stedelijke politie-activiteiten, waar maximale beweeglijkheid en snelheid 
  van beweging vereist is. ANATOMISCHE PASVORM EN WIKKELING De asymmetrische vorm zorgt voor een precieze en anatomische omsluiting van de voet. ONDERSTEUNING EN DEMPING De schokabsorberende zool met Megagrip compound geeft maximale tractie en stabiliteit op elk 
  terrein. VEELZIJDIG Het Gore-Tex membraan maakt hem veelzijdig in 
  alle omgevingsomstandigheden.

  Kleur: Black
  Maten: 37 t/m 47
  Merk: Crispi®

  Art. nr. 379201169
Image
BOA-uniform