• BOA uniform | ForcePro

  BOA
  uniform 

Boa-Uniform

BOA // Operationeel Uniform

Het BOA-uniform is ontwikkeld om een consistente uitstraling te creëren. Herkenbaarheid, uitstekend draagcomfort en de beste kwaliteit staan hierbij voorop. Het BOA-uniform bestaat uit verschillende onderdelen zoals een poloshirts, broeken, truien, vesten, jassen en steekwerende vesten.

 • BOA polo met lange mouw

  BOA - Polo lange mouw

  Deze polo is gemaakt van natuurlijke polyester wat een hoog draagcomfort heeft. Deze stof is vochtregulerend waardoor het in alle seizoenen is te dragen. Hoge schuurweerstand en kleurechtheid wordt behouden tijdens het wassen. Voorzien van twee spreeksleutellussen en een borstzak met ritssluiting.

  Kleur Strong Blue / Mood Indigo
  Maten 2XS t/m 6XL

  Art. nr. 126922106
 • BOA polo met korte mouw

  BOA - Polo korte mouw

  Net als de polo met de lange mouw is deze polo met korte mouw gemaakt van natuurlijke polyester wat een hoog draagcomfort heeft. Deze stof is vochtregulerend waardoor het in alle seizoenen is te dragen. Hoge schuurweerstand en kleurechtheid wordt behouden tijdens het wassen. Voorzien van twee spreeksleutellussen en een borstzak met ritssluiting

  Kleur Strong Blue / Mood Indigo
  Maten 2XS t/m 6XL

  Art. nr. 126812101
 • BOA polo ladies met korte mouw

  BOA - Polo Ladies

  Deze polo met korte mouw speciaal in dames uitvoering is gemaakt van natuurlijke polyester wat een hoog draagcomfort heeft. Deze stof is vochtregulerend waardoor het in alle seizoenen is te dragen. Hoge schuurweerstand en kleurechtheid wordt behouden tijdens het wassen. Voorzien van twee spreeksleutellussen en een borstzak met ritssluiting.

  Kleur Strong Blue / Mood Indigo
  Maten 2 t/m 5

  Art. nr. 126812362
 • BOA broek dames en heren

  BOA - Broek Dames en heren 4-way stretch bewegingsvrijheid

  Bewegingsvrijheid om in elke situatie te kunnen functioneren. Deze broek is gemaakt in een 4-way stretch waardoor het voor zowel operationeel als bikers de ideale broek is. Voorzien van twee steekzakken met ritssluiting, twee achterzakken met ritssluiting en twee dijbeen zakken met ritssluiting en pennenvakken. De taile band is voorzien van elastiek voor extra comfort en ruime lusbanden. De broekspijpen zijn verstelbaar middels klittenband waardoor het mogelijk is om zowel lage als hoge schoenen te dragen.

  Kleur Navy
  Maten 2 t/m 5

  Art. nr. 117402300
Image
BOA-uniform