RENT A VEST

Door de recente maatschappelijke aardverschuivingen is de oorlog in de wereld naar Europa gekomen. Deze angst zal de komende jaren nog wel aanwezig zijn en misschien wel nooit meer weg gaan.

Naast de overheid willen ook organisaties en bedrijven zich nu gaan beschermen of gaan upgraden i.v.m. veranderend geweldspectrum. Daarom hebben wij RENTAVEST in het leven geroepen. Hierdoor is de Sigma lijn van het A merk SIAMIDIS, die normaal enkel voor de Rijksoverheden en NATO toegankelijk zijn, nu te huur via ForcePro.

Er is al een huurperiode vanaf 2 weken mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

SIGMA S
Voorzijde, rugzijde en zijkant bescherming in het basis model. Beschikbaar in een Inner en Outer versie. Ballistisch paneel level lIIA (NIJ0101.04) met fragmenten bescherming en optionele anti steek bescherming. Paneel CA Level NIJ0101.04 lIIA. Gewicht Vest (basis) 2,0 kg. Vest is verkrijgbaar in S t/m XXL en is aan te passen bij de zijkant en schouders door hoge kwaliteit Velcro. Verkrijgbaar in zwart, wit en navy.
SIGMA G
Voorzijde, rugzijde en zijkant bescherming in het basis model. Optionele verwijderbare ballistische onderdelen voor de schouders, boven rug, nek, kruis en bovenarmen. Ballistisch paneel level lIIA of IV (NIJ0101.04) met fragmenten bescherming en optionele anti steek bescherming. Paneel CR4 Level NIJ0101.04 lV / 3,2 kg. Gewicht Vest (basis) 2,8 kg. Vest is aan te passen bij de zijkant, schouders, nek en bovenarmen door hoge kwaliteit Velcro. De kruisbescherming zit vast door een verborgen rits. Verkrijgbaar S t/m XXL in zwart en navy.